21 d’agost 2009

Passos de vianants

Amb la intenció de conscienciar els vianants i disminuir el número d'accidents de trànsit, fa un temps l'Ajuntament de Barcelona va adreçar-los un missatge que deia: "A Barcelona, un de cada tres morts en accidents de trànsit anava a peu". El missatge en qüestió es va pintar uns quants passos de vianants del centre, de manera que fos ben visible. Segur que molts us l'heu trobat.Doncs bé, resulta que la setmana passada vaig estar uns dies a Chicago i vaig adonar-me que en molts passos de vianants algú havia pintat el següent ninot (com sempre, es pot clicar la imatge per ampliar-la):Què representa, aquest dibuix? A mi em sembla una persona aixafada per les rodes d'un cotxe (amb les ratlles dels pneumàtics marcades a la panxa). Tot i que ningú em va poder aclarir què era, en un primer moment vaig pensar en la feina d'un graffiter molt voluntariós, ja que els ninots sempre eren lleugerament diferents i, a més, podien estar pintats de diferents colors. Però la seva presència recurrent per tot arreu i el seu bon estat de conservació van acabar per fer-me pensar en una campanya de l'ajuntament d'aquella ciutat per conscienciar els vianants. Si fos així, es tractaria d'una campanya força original tot i que un pèl més críptica (potser massa críptica i tot). Què en penseu?

2 comentaris:

Mercè Salomó ha dit...

Hola Daniel:

Mirant el "Tengo un blog" de LV, t'he conegut.

He vist el "Document Baercelona" i m'ha agradat força, ja que vaig nèixer a Barcelona, però fa molts anys que no hi visc.

Però aquest de "Els milors díes" és fantàstic!

I parlant dels ninotets de Chicago...sí que semblen persones aixafades per un cotxe! Potser és bona aquesta publicitat, oi?

Salutacions i ja aniré passant...

Daniel ha dit...

Gràcies Els vostres comentaris són el motor d'aquest blog!